Portfolio, porträtt

Det är oerhört givande att som fotograf få arbeta tillsammans med duktiga modeller, både manliga och kvinnliga. Precis som oss fotografer behöver också modeller träning för att utvecklas. Vi har mycket att lära av varandra. Därför är det naturligt att vara med i nätverk där det finns möjlighet att testa kreativa idéer.

Jag är medlem i Modellbilder och Model Mayhem. Det är mötesplatser där såväl fotografer, modeller som make up-artister erbjuder sin tid i utbyte mot tid och bilder till sin portfolio (s.k. TFP, eller Time For Print, eller Time For Portfolio). Ofta ordnas det också träffar, kurser, seminarier och andra lärorika evenemang. För dig som har drömmar eller ambitioner om att bli duktig fotograf eller modell så rekommenderas dessa nätverk starkt. Om du är aspirerande eller verksam som modell och vill ha bilder till din portfolio, eller vill träna posering framför kameran, kan du kontakta mig via något av nätverken. Du kan förstås även höra av dig genom att fylla i formuläret på kontaktsidan. Om det finns fotografer som vill utvecklas på området att fotografera modeller kan jag hjälpa till med att arrangera mindre workshops, "en till en"-träning och anlita modeller.

Jag fotograferar självfallet även andra typer av porträtt, t.ex. till företag, reklam etc. I mån av tid porträtterar jag män, kvinnor, barn och familj, men inte husdjur. Sedan jag avvecklade min studio blir det idag fler personliga projekt än kommersiella, men jag är alltid öppen för förfrågningar.
JM3977
JM4156
JM4257
JM4277
JM4391
JM4420
JM4930
JM5049
JM5127
JM5281
JM5326
JM5492
JM5528
JM5621